1. Introducere

1.1. Prezenta Politică privind utilizarea acceptabilă ("UA") definește principiile care guvernează utilizarea sistemelor, serviciilor și echipamentelor (după caz) furnizate de HFM S.R.L. (HAZI.RO) în legatură cu serviciile pe care vi le oferim.

1.2. "Utilizator(i)" sau "dumneavoastr─â" ├«nseamn─â clien╚Ťii sau orice alt─â persoan─â care folose╚Öte sau acceseaz─â serviciile noastre.

1.3. Putem amenda, modifica sau ├«nlocui prezenta UA ├«n orice moment. Utilizarea ├«n continuare a serviciilor prev─âzute ├«n baza contractului dumneavoastr─â dup─â orice astfel de amendament, modificare sau ├«nlocuire constituie acceptarea de c─âtre dumneavoastr─â a oric─ârei noi UA. V─â recomandam s─â ne vizita╚Ťi periodic site-ul pentru a verifica actualiz─âri sau modific─âri ale prezentei UA.

2. Ac╚Ťiuni de executare ale HFM S.R.L. ÔÇô drepturile noastre de a investiga, suspenda, restr├ónge sau rezilia serviciile dumneavoastr─â

2.1. Ne rezerv─âm dreptul de a investiga orice ├«nc─âlcare suspectat─â a prezentei UA. Atunci c├ónd constat─âm posibile ├«nc─âlc─âri, putem ini╚Ťia o investiga╚Ťie, care poate include colectarea de informa╚Ťii de la Utilizatorul implicat ╚Öi partea reclamant─â (dup─â caz) ╚Öi examinarea materialelor pe serverele sau re╚Ťelele noastre sau pe alte echipamente asociate serviciilor pe care le furniz─âm ├«n baza contractului dumneavoastr─â.

2.2. Vom lua m─âsuri ├«n cazul ├«n care abuza╚Ťi de serviciile noastre ╚Öi/sau ├«nc─âlca╚Ťi prezenta UA. Ac╚Ťiunile pe care le putem lua, la discre╚Ťia noastr─â, ├«n orice moment includ, dar nu se limiteaz─â la:

* (a) o discu╚Ťie telefonic─â sau un e-mail informal prin care v─â solicit─âm cooperarea;
* (b) un avertisment formal c─âtre dumneavoastr─â;
* (c) suspendarea serviciului (cu sau f─âr─â notificare);
* (d) restric╚Ťionarea accesului dumneavoastr─â la toate sau la orice parte a unui serviciu furnizat ├«n baza contractului dumneavoastr─â (cu sau f─âr─â notificare); sau
* (e) încetarea oricărui serviciu în baza contractului dumneavoastră (cu sau fără notificare).

2.3. F─âr─â a aduce atingere dreptului nostru de a restric╚Ťiona, suspenda sau ├«nceta serviciul, dac─â ├«ncalca╚Ťi prezenta UA ╚Öi/sau termenii ╚Öi condi╚Ťiile noastre, putem decide s─â v─â emitem un avertisment formal, specific├ónd comportamentul inacceptabil ╚Öi anunt├óndu-v─â c─â ├«nc─âlc─ârile repetate pot avea ca rezultat retragerea integral─â sau par╚Ťial─â a serviciilor noastre, temporar sau permanent.

2.4. Dac─â, dup─â emiterea unui avertisment formal ├«n conformitate cu alineatul 2.3 de mai sus, comportamentul dumneavoastr─â continu─â s─â ├«ncalce prezenta UA, v─â vom retrage toate sau orice parte a serviciilor p├ón─â c├ónd suntem satisf─âcu╚Ťi c─â a╚Ťi implementat pa╚Öii corespunzatori pentru a v─â asigura c─â utilizarea de c─âtre dumneavoastr─â a sistemelor, serviciilor sau echipamentelor noastre va respecta prezenta UA.

2.5. Dac─â se impune o astfel de suspendare, aceasta poate fi ridicat─â, la discre╚Ťia noastr─â, la primirea unui angajament scris din partea dumneavoastr─â c─â nu ve╚Ťi mai comite abuzuri viitoare. P├ón─â la primirea de c─âtre noi a angajamentului scris, folosind datele de contact pe care vi le men╚Ťion─âm, serviciile vor r─âm├óne suspendate. HFM S.R.L. nu este ├«n niciun fel responsabil─â pentru nicio pierdere ├«n timpul transmiterii (po╚Öt─â, e-mail).

2.6. ├Änainte de terminarea serviciilor putem, ├«n func╚Ťie de natura ├«nc─âlc─ârii UA, s─â lucr─âm cu Utilizatorii pentru a evita viitoare ├«nc─âlc─âri ale UA ╚Öi pentru a ne asigura c─â respectiva ├«nc─âlcare nu reapare. Pentru clarificare, decizia de a lucra cu dumneavoastr─â pentru a rezolva orice ├«nc─âlcare a UA este la discre╚Ťia noastr─â absolut─â.

2.7 Dac─â sunte╚Ťi reseller al serviciilor noastre ╚Öi dumneavoastr─â ╚Öi/sau utilizatorul final ├«ncalc─â UA, este responsabilitatea dumneavoastr─â s─â informa╚Ťi utilizatorul final cu privire la orice ac╚Ťiune pe care o lu─âm ├«n leg─âtura cu termenii prezentei UA.

3. Utilizarea Serviciilor

3.1. Nu trebuie s─â utiliza╚Ťi serviciile noastre ├«n niciun mod ilegal sau ├«n detrimentul altor utilizatori ai serviciilor noastre. De asemenea, nu trebuie sa permite╚Ťi niciunei persoane care utilizeaz─â conexiunea dumneavoastr─â s─â utilizeze serviciile noastre ├«n orice mod ilegal sau ├«n detrimentul altor utilizatori ai serviciilor noastre.

3.2. Pe l├óng─â ╚Öi f─âr─â a aduce atingere obliga╚Ťiilor dumneavoastr─â ├«n conformitate cu termenii ╚Öi condi╚Ťiile noastre, sunte╚Ťi de acord s─â respecta╚Ťi (╚Öi s─â v─â asigura╚Ťi c─â al╚Ťii care utilizeaz─â serviciile respect─â) toate legile, normele ╚Öi reglement─ârile aplicabile ├«n legatur─â cu serviciile. ├Än calitate de Utilizator al serviciilor, sunte╚Ťi r─âspunz─âtor pentru orice utilizare a serviciilor care v─â sunt furnizate, indiferent dac─â sunt utilizate f─âr─â cuno╚Ötin╚Ť─â ╚Öi/sau consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â.

3.3. Sunte╚Ťi obligat s─â actualiza╚Ťi datele de contact furnizate c─âtre HAZI.RO. Men╚Ťinerea la zi a acestor evidente este important─â, deoarece este posibil s─â v─â trimitem notific─âri sau alte informa╚Ťii folosind informa╚Ťiile de contact pe care ni le-a╚Ťi furnizat.

3.4. ├Än cazul ├«n care utilizarea serviciilor dumneavoastr─â este investigat─â de autorit─â╚Ťile competente, ne rezerv─âm dreptul de a suspenda serviciile pe durata investiga╚Ťiei.

4. Responsabilit─â╚Ťile dumneavoastr─â ÔÇô securitate

4.1. Siguran╚Ťa serviciilor utilizate de dumneavoastr─â este responsabilitatea dumneavoastr─â. Nu suntem responsabili pentru consecin╚Ťele nerespect─ârii de c─âtre dumneavoastr─â a m─âsurilor de securitate adecvate (de exemplu, dosare pierdute sau corupte, furt de identitate, fraud─â).

Securitatea dispozitivelor

4.2. Utilizatorii sunt responsabili pentru securitatea propriilor sisteme și dispozitive care sunt conectate direct sau indirect la sistemele noastre.

4.3. Dac─â identific─âm c─â sistemele ╚Öi/sau dispozitivele de la cap─âtul conexiunii dumneavoastr─â au un impact semnificativ asupra serviciului nostru sau fac parte dintr-un ÔÇ×botnetÔÇŁ (ma╚Öini deturnate de al╚Ťii pentru a distribui software mali╚Ťios sau alte forme de abuz), ne rezerv─âm dreptul de a va suspenda sau deconecta serviciile f─âr─â notificare.

4.4. Trebuie s─â lua╚Ťi toate m─âsurile de precau╚Ťie rezonabile pentru a v─â proteja pe dumneavoastr─â ╚Öi sistemele ╚Öi serverele dumneavoastr─â de viru╚Öi ╚Öi alte forme de intruziune mali╚Ťioas─â. Nu vom fi responsabili pentru nicio pierdere sau daun─â suferit─â ca urmare a unei astfel de intruziuni.

Securitatea contului

4.5. Trebuie s─â v─â p─âstra╚Ťi parola/parolele (dac─â exist─â) confiden╚Ťiale ╚Öi ├«n siguran╚Ť─â. ├Än cazul ├«n care considera╚Ťi c─â parola dumneavoastr─â a devenit cunoscut─â oric─ârei persoane neautorizate sau poate fi utilizat─â ├«n mod neautorizat, trebuie s─â lua╚Ťi m─âsuri pentru a v─â schimba imediat parola. ├Än cazul ├«n care considera╚Ťi c─â vreunul dintre dispozitivele dumneavoastr─â a fost folosit pentru a ├«nc─âlca termenii prezentei UA, trebuie s─â ne informa╚Ťi imediat.

5. Responsabilit─â╚Ťile dumneavoastr─â ÔÇô sistemele, serviciile ╚Öi echipamentele HAZI.RO

5.1. Utilizatorii nu trebuie s─â ia nicio m─âsur─â care s─â restric╚Ťioneze sau s─â ├«mpiedice orice persoan─â, parteneriat, societate, firm─â sau organiza╚Ťie (client al HAZI.RO sau alt─â persoan─â) s─â utilizeze sau s─â se bucure legal de sistemele, serviciile sau produsele noastre.

5.2. Actele specifice interzise în legătură cu sistemele, serviciile și echipamentele HAZI.RO sunt:

5.2.1. Vânzarea sau revânzarea serviciilor și produselor noastre;

5.2.2. Orice formă de publicitate nesolicitată sau nedorită sau inșelătoare;

5.2.3. Furnizarea de date false, inclusiv utilizarea frauduloasă a numerelor cardurilor de credit (iar acest comportament este motiv pentru rezilierea imediată și poate supune infractorul la răspundere civilă sau penală);

5.2.4. ├Äncercarea de a evita autentificarea utilizatorilor sau securitatea oric─ârei gazde, re╚Ťele sau cont (cunoscut ╚Öi sub numele de ÔÇ×crackÔÇŁ sau ÔÇ×hackingÔÇŁ). Aceasta include, dar nu se limiteaz─â la, accesarea datelor care nu sunt destinate Utilizatorului, conectarea la un server sau cont pe care Utilizatorul nu este autorizat ├«n mod expres s─â ├«l acceseze sau investigarea securit─â╚Ťii altor re╚Ťele f─âr─â autorizarea expresa a proprietarului respectivei re╚Ťele ter╚Ťe;

5.2.5. Realizarea de ├«nc─âlc─âri ale securit─â╚Ťii sau ├«ntreruperi ale comunica╚Ťiilor. ├Änc─âlc─ârile de securitate includ, dar nu se limiteaz─â la, accesul la date ale c─ârui Utilizator nu este un destinatar sau conectarea la un server sau un cont pe care Utilizatorul nu este ├«n mod expres autorizat s─â ├«l acceseze. ├Än scopurile prezentei sec╚Ťiuni, ÔÇ×├«ntreruperiÔÇŁ includ, dar nu se limiteaz─â la, scan─âri de porturi, inunda╚Ťii de tip ping, spoofing de pachete, informa╚Ťii de rutare falsificate, ├«ncerc─âri deliberate de supra├«nc─ârcare a unui serviciu, orice forma de atac Denial of Service (DoS) sau ├«ncerc─âri de ÔÇ×pr─âbu╚ÖireÔÇŁ a unei gazde;

5.2.6. Folosirea oric─ârui program/script/oric─ârei comenzi sau trimiterea de mesaje de orice fel, destinate s─â interfereze sau s─â afecteze ├«n mod negativ folosirea de c─âtre Utilizatori ai re╚Ťelei noastre prin orice mijloace, la nivel local sau prin Internet, inclusiv ├«ncalcarea confiden╚Ťialit─â╚Ťii altor Utilizatori; ╚Öi

5.2.7. Efectuarea, ├«n scopuri d─âun─âtoare, a oric─ârei forme de monitorizare a re╚Ťelei sau de interceptare a oric─âror date care nu v─â apar╚Ťin.

6. Responsabilit─â╚Ťile dumneavoastr─â ÔÇô con╚Ťinut/material

Aspecte generale

6.1. Sunt interzise depozitarea, distribuirea, transmiterea sau dispunerea public─ârii oric─ârui material ÔÇ×interzisÔÇŁ prin utilizarea serviciilor, inclusiv, de exemplu, utilizarea de servicii de trimitere de e-mailuri, postarea pe forumuri on-line ╚Öi folosirea social media. Ceea ce constituie ÔÇ×material interzisÔÇŁ va fi determinat de noi (la propria noastr─â discre╚Ťie). Produsul interzis include (f─âr─â limitare):

6.1.1. Material care amenin╚Ť─â, h─ârtuie╚Öte, invadeaz─â confiden╚Ťialitatea, este discriminatoriu, def─âim─âtor, rasist, obscen, indecent, ofensator, abuziv, d─âun─âtor sau r─âu inten╚Ťionat;

6.1.2. Materiale care ├«ncalc─â sau violeaz─â drepturile de proprietate intelectual─â ale unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi (inclusiv, f─âr─â limitare, drepturile de autor, m─ârcile comerciale, drepturile de design, secretele comerciale, brevetele, drepturile morale, drepturile de paternitate ╚Öi drepturile de performan╚Ť─â) ÔÇô acestea includ utilizarea, distribuirea ╚Öi/sau copierea oric─âror materiale f─âr─â acordul expres al proprietarului;

6.1.3. Materiale care ├«ncalc─â orice lege sau reglementare ├«n vigoare ├«n ╚Ťara ├«n care utiliza╚Ťi ╚Öi/sau primi╚Ťi serviciile; ╚Öi

6.1.4. Programe care con╚Ťin viru╚Öi, programe malware (software r─âu inten╚Ťionat), falsuri sau orice alte instrumente concepute pentru a compromite securitatea utilizatorilor, paginilor de Internet ╚Öi/sau sistemelor. Cu toate acestea, pute╚Ťi transmite probele de programe malware ├«ntr-o manier─â sigur─â agen╚Ťiilor corespunzatoare, ├«n scopul combaterii r├ósp├óndirii acestora.

6.2. Phishing ÔÇô material care este destinat s─â ob╚Ťin─â informa╚Ťii cum ar fi numele de utilizator, parolele, detaliile c─âr╚Ťii de credit sau alte informa╚Ťii personale prin mascare ca o surs─â de ├«ncredere.

6.3. Pentru evitarea oric─ârei ├«ndoieli, stocarea ╚Öi/sau distribuirea prin intermediul sistemelor ╚Öi/sau serviciilor noastre de c─âtre orice Utilizator de software ÔÇ×piratatÔÇŁ sau de orice alte materiale care nu sunt ├«n mod expres licen╚Ťiate Utilizatorului vor constitui o ├«ncalcare a prezentei UA.

6.4. La propria noastr─â discre╚Ťie (╚Öi f─âr─â a aduce atingere oric─âror alte drepturi pe care le avem ├«n conformitate cu prezenta UA ╚Öi cu prezentul contract), ne rezerv─âm dreptul de a elimina sau de a bloca orice material de pe orice server aflat sub controlul nostru. Pe l├óng─â alte ac╚Ťiuni pe care le putem lua, ne rezerv─âm dreptul de a notifica autorit─â╚Ťilor competente, autorit─â╚Ťilor de reglementare ╚Öi/sau altor ter╚Ťe p─âr╚Ťi utilizarea, stocarea, distribuirea, transmiterea, retransmiterea sau publicarea materialelor interzise (╚Öi/ sau a oric─âror alte materiale a c─âror tratare sau utilizare poate constitui un comportament ilegal de c─âtre Utilizatori).

Varianta: 28 FEBRUARIE 2021

Powered by WHMCompleteSolution